LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les platges de Sitges continuaran tancades

Les platges de Sitges continuaran tancades en els propers dies. L’Ajuntament no ha fixat una data d’obertura i prendrà una decisió tan bon punt hi hagi una millora generalitzada de la situació. La sortida de la canalla durant una hora ha estat la primera mesura d’alleugeriment del confinament, però en el cas de Sitges –com en la resta de municipis de la comarca– no ha estat acompanyada d’una obertura de les platges.

En altres localitats, com per exemple, Castelldefels, sí que es va permetre accedir a les platges per a que hi poguessin jugar els nens. Això va donar la paradoxal situació que a la platja de les Botigues no s’hi va poder accedir, però quan canviava el terme municipal, a la mateixa platja, sí que hi estava permès.

L’Ajuntament ha inclòs entre els elements de valoració del seu comitè de crisi la possible reobertura de les platges. Però això no vol dir que hagi de prendre una decisió d’immediat, sinó que la seva intenció és valorar aquesta obertura a mida que disposin de més dades i constatació que l’ús per part de la ciutadania serà sota els paràmetres de seguretat i protecció vigents.

Entre la Policia Local i el mateix consistori s’ha valorat positivament la reacció de les famílies que ahir van sortir al carrer. Les imatges que es van veure a Sitges van ser allunyades de les d’altres poblacions, amb certes aglomeracions en alguns passeigs marítims, com el de la Barceloneta. Llevat d’alguns trams de la Ribera i el Passeig Marítim, els carrers de la vila van mantenir la mateixa imatge deserta de les darreres setmanes.

Notícies relacionades:
Els carrers recuperen vida… a estones
Les vacances que ens esperen: com anirem a la platja aquest estiu?