LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les platges tornaran a obrir dilluns

L’Ajuntament de Sitges aixecarà les restriccions de trepitjar les platges de Sitges i obrirà els accessos a partir del pròxim dilluns. Els vilatans hi podran accedir per passejar-hi o fer-hi esport individualment, però es manté la prohibició de banyar-se i asseure’s a la sorra.

La sortida de la canalla durant una hora va ser una de les primeres mesures d’alleugeriment del confinament, però en el cas de Sitges –com en la resta de municipis de la comarca– no va venir acompanyada d’una obertura de les platges, que sí que havien fet altres poblacions com Castelldefels.

Una de les claus per aixecar la prohibició de trepitjar la sorra, segons la Policia Local i el mateix consistori, ha estat que s’ha valorat positivament la reacció de les famílies que aquests dies han sortit al carrer. Les imatges que s’han vist a Sitges han estat allunyades de les d’altres poblacions, amb certes aglomeracions en alguns passeigs marítims.

Les platges de la Bassa Rodona, l’Estanyol i la Riera Xica, per manca de sorra, continuaran tancades, ja que es faria difícil mantenir-hi la distància de seguretat. Tampoc obriran les platges naturals.

També pots veure