LOADING

Type to search

Actualitat

Les previsions econòmiques, la Setmana Santa i la pesca, a L’Eco

Les previsions turístiques per a la Setmana Santa i el moderat optimisme per a l’estiu, la celebració de Pasqua, la crisi de la pesca local, la recuperació de l’històric grup Íberos del Jazz, el programa de Barraques i el modest retorn de l’activitat esportiva centren l’atenció de L’Eco d’aquesta setmana.

Les dades indiquen que els dies festius de Setmana Santa, Sitges pot registrar una ocupació del 75 per cent en els seus hotels. En parlem a L’Eco d’aquesta setmana, on també exposem l’interès detectat per alguns mercats per a l’estiu. Al mateix temps, també marquem les dates de reobertura dels principals hotels. L’actualitat local també se centra en el retard de la vacuna, en la crisi que viu el sector de la pesca a la vila, la polèmica dels comerciants i el top manta, l’obertura del nou edifici de l’escola Agnès de Sitges, el mesurador de partícules de Garraf i les noves papereres del centre.

També us expliquem com serà la celebració de la Setmana Santa, amb la cancel·lació de la majoria d’actes que es fan al carrer i el manteniment de les misses, amb limitacions d’aforament. També avancem les primeres previsions entorn les festes majors de Sitges i de Ribes, el programa de Barraques i la presència d’aus i dofins a la costa de Sitges. A més, expliquem l’obertura d’una secció en anglès a L’Eco, a partir de la setmana vinent. Les entrevistes d’aquesta setmana són al bomber Francis Lanau i el músic Sergi Ramírez.

A les pàgines de Ribes informem de la nova plataforma desenvolupada per l’Institut de Robòtica en l’acompanyament a la gent gran, el conveni entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’empresa promotora de l’Autòdrom, les millores al Mercat de la Sínia, el pla de Can Puig per a la reinserció de persones amb discapacitats, la reobertura presencial de l’Oficina de Turisme i l’ampliació de serveis de la deixalleria.

A Cultura avancem el programa del festival de Jazz, que inclou la recuperació de l’històric grup Los Íberos del Jazz i un concert de la Locomotora Negra i us expliquem el festival Vila del Llibre. A Esports detallem com és el retorn de la competició esportiva local, la represa dels partits de Tercera, amb el Sitges, el Ribes i la Penya Jove a punt, i que el Rugby Club Sitges rep al Barça en un partit clau.

A L’Eco d’aquesta setmana comptem amb les firmes de Pere Badia, Núria Camps, Andreu Castro, Sílvia Cester, Almuth Gessner, Ferran Martínez, Jordi Mas, Marisa Mena, Toni Muñoz, Xavi Ripoll, Eduard Sánchez i Josep Maria Tubau, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Antoni Sella, Vinyet Panyella, Manel Pérez, Núria Pozo i Alba Vigó. Les contres són de Francesc Borderia (Sitges) i Belén Álvarez (Ribes). L’apunt de Laia Romero.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure