Sitges, 25 d'Abril de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:59 h

Les tapes reclamen ofici i passió

La desena edició del Sitges, Tapa a Tapa omple les barres de 40 locals de novetats on juguen els sabors, les textures i la presentació

13/04/2018 09:140 comentaris
 
Ahir va començar la desena edició del Sitges, Tapa a Tapa que s’allargarà fins el diumenge 22 d’abril i aglutina una quarantena de propostes innovadores entre les quals, enguany, guanya protagonisme la galta de porc. Les tapes enganxen, però què cal per fer una bona tapa? La resposta no resulta senzilla, però els cuiners dels establiments que l’any passat van guanyar el concurs de primavera, tant els distingits pel jurat tècnic com els seleccionats pel jurat popular, s’aventuren a donar una resposta curta, tot advertint que caldria estendre’s molt més.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris