LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les vacances que ens esperen: com anirem a la platja aquest estiu?

Les platges de Sitges buides, com la resta de la vila.

Mentre passa aquesta primavera confinada, l’estiu s’acosta. A Wuhan, focus inicial de la infecció que s’ha estès per tot el planeta, ja fan vida als carrers, i el continent europeu s’acosta a l’estiu tancat a casa. En països tan turístics com Catalunya, això pot suposar pèrdues de milers de milions d’euros. A Sitges, el sector turístic representa una tercera part del PIB i dels llocs de treball.

La crisi econòmica serà d’enormes consideracions pel previsible tancament de fronteres. La vila haurà d’apostar pel turisme de proximitat i el seu públic objectiu són els 7,5 milions de catalans. Els més de disset quilòmetres de costa del municipi són un gran atractiu per als catalans, però encara no se sap si es podrà anar a la platja i si finalment es pot ­–la majoria d’epidemiòlegs són optimistes en aquest sentit–, amb quines condicions ho farem.

En L’Eco d’aquesta setmana expliquem com anirem a la platja aquest estiu, les mesures higièniques que s’hi establiran, quan s’hi podrà anar, les avantatges que té Sitges respecte de la resta de pobles costers o si haurà draga o no.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA