LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’escola Miquel Utrillo prova un nou dispositiu de control per a l’accés al centre

L’escola Miquel Utrillo ha estrenat aquest dilluns al matí un nou dispositiu de control per millorar la seguretat davant la Covid-19. El dispositiu electrònic, cedit per una empresa de Viladecans, realitza un reconeixement facial dels alumnes, el professorat i el personal del centre; mesura la temperatura i identifica l’ús de mascareta.

En cas de superar els 37,3 graus, el control de temperatura fa saltar una alarma. Aquesta temperatura és la que es considera el màxim per admetre l’accés al centre. La identificació del reconeixement facial estableix la obligació de mascareta per a l’alumnat a partir de 6 anys. 

La primera prova l’han realitzat uns 70 alumnes de primer i de segon de primària, que han assistit avui al centre per acomiadar-se de mestres i companys. Ho han fet en grups de dotze alumnes per classe, com la resta de la setmana faran els següents cursos, abans que divendres 19 de juny acabi formalment el curs escolar.

La prova pilot durarà tota la setmana i se suma a la incorporació d’un dispensador de peu de gel hidroalchòlic instal·lat també a l’entrada de l’escola.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)