LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Escola Pia confina cinc aules i l’Esteve Barrachina, dues

Accés posterior de l’escola Esteve Barrachina

L’inici de la setmana ha estat agitat en el mapa educatiu de Sitges, amb diferents positius a l’Escola Pia i l’Esteve Barrachina, que han obligat a confinar cinc classes en el primer centre i dues en el segon. Es tracta d’unes dades que trenquen amb el bon quadre de les darreres dues setmanes, en què no hi havia hagut cap classe aïllada.

Les alarmes van començar a saltar el cap de setmana, quan es van detectar sis positius a l’Escola Pia i dos a l’Esteve Barrachina, que van obligar a aïllar els grups als quals formen part els contagiats. En total, es van haver de confinar cinc classes a la Pia, que afecten 89 alumnes i sis docents i dues al Barrachina, amb 34 alumnes i dos docents.

Les set classes i les 132 persones confinades és una de les xifres més elevades del curs i contrasten amb les dues setmanes anteriors, que no hi havia hagut cap classe tancada i només algun alumnes per raons de prevenció.

A Ribes, per la seva part, no hi ha cap alumne ni classe confinada, mentre que a les Roquetes són 25 alumnes i un professor de l’escola Mediterrània i tres docents i 21 alumnes de l’institut Xaloc.

Notícies relacionades:
Els centres educatius de Sitges recuperen la plena normalitat, després dels aïllaments de la setmana passada (26 de febrer de 2021)
La Covid-19 manté 93 alumnes a Sitges en confinament preventiu (21 de febrer de 2021)
La incidència de la Covid-19 a les escoles baixa a Sitges i Sant Pere de Ribes (10 de febrer de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure