LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’impacte de la nova onada als centres educatius és el més alt des que va començar el curs

L’entrada a l’escola Maria Ósso, ahir dilluns a la tarda.

L’empremta de les festes creix a les escoles i als instituts amb 136 alumnes confinats a Sitges i un centenar a Ribes. La incidència de les festes i l’arribada dels resultats del cribratge del professorat la setmana passada a Sitges deixa la fotografia fixa de l’impacte de la Covid-19 més alta des que va començar el curs escolar.

Els 136 alumnes i sis professors en confinament preventiu a Sitges, pertanyen a sis grups aïllats, tres de l’escola Esteve Barrachina, dos de l’escola Maria Ossó i un de l’Escola Pia. El nombre de positius és de catorze, però no tots els alumnes s’han realitzat la PCR i cap dels contagis s’ha produït en un centre escolar.

A Ribes i les Roquetes, un centenar d’alumnes estan en confinament preventiu i cinc grups aïllats. El doble respecte de fa cinc dies.

En els pròxims dies, arribaran més resultats del cribratge als centres educatius a Sitges i es començaran a realitzar a Sant Pere de Ribes, un test que permet identificar els casos positius asimptomàtics, per tal d’evitar la propagació del virus, però que arriba deu dies o dues setmanes després del retorn a les aules passades les festes.

Notícies relacionades:
La primera setmana del retorn a les aules arrossega els contagis de les festes (16 de gener de 2021)
Els escolars arriben a les vacances de Nadal sense cap grup afectat per la Covid (23 de desembre de 2020)
La incidència de la Covid-19 baixa a les escoles de Sitges ( 21 de novembre de 2020)
Dues aules confinades a l’escola Maria Ossó (27 d’octubre de 2020)

Llegeix l’actualitat a Sitges hora a hora


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure