LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’impacte del coronavirus a Sitges i a Ribes, a L’Eco

La crisi del coronavirus torna a protagonitzar L’Eco d’aquesta setmana, que ha avançat un dia la seva sortida en ser demà divendres festa. La major part de l’edició està centrada en l’impacte que la Covid-19 té a Sitges i a Ribes. Actualitat, reportatges, protagonistes, opinió, dades i altres elements informatius omplen les 40 pàgines del setmanari.

L’Eco presenta diverses dades sobre els contagis de Sitges i de Ribes i l’evolució des de l’inici de la crisi. També aporta les dades de Sant Camil i les sis residències locals, així com les defuncions a tots dos municipis i el comparatiu amb un any enrere.

Expliquem com estan afectant les mesures de desescalada a Sitges i Ribes i com preveuen afrontar l’estiu els sectors econòmics, també us expliquem el pla de xoc que han elaborat tots dos ajuntaments, abordem com es viu el confinament i les noves mesures en una família de Sitges amb canalla i avis i de quina manera està abordant la situació la Fundació Ave Maria. També tractem quines decisions s’estan prenent o es prendran en l’àmbit festiu, cultural i esportiu amb motiu de la crisi.

L’Eco també publica unes espectaculars imatges de Josep Maria Alegre amb Sitges desert de dia i de nit, que permeten copsar el moment actual.

A més de tota la informació relacionada amb la crisi del coronavirus, també publiquem que l’Ajuntament de Sitges va superar l’any passat el límit de despesa i que això repercutirà en el Pressupost d’enguany. També publiquem un relat d’Asun Batlle i un apassionant viatge pel Cau Ferrat i el Museu de Maricel de la mà de William Cameron.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Ferran Mascarell, Juanjo Corcuera, Pepa Massó, Manel Torné, Xavi Ripoll, Lídia Raventós i Manel Pérez, a més dels col·laboradors habituals. Les contres són de Jordi Surià (Sitges i Amàlia Huete (Ribes).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

També pots veure