LOADING

Type to search

Esports

Lluitant contra el fred al Port d’Aiguadolç

Els nedadors participants a la Travessia

A les fredes aigües hivernals del Port d’Aiguadolç, es va disputar el passat cap de setmana la Travessia d’Hivern, un dels esdeveniments més tradicionals dins el calendari esportiu nadalenc.

Els valents esportistes van desafiar les fredes aigües del port, que en aquesta edició es trobaven al voltant dels 13 graus i van nedar les diferents travessies en funció de la seva edat.

Els més petits, d’entre 9 i 10 anys van nedar la travessia petita de 30 metres amb un podi format per Roger Huete, Marc Santiago i Àngel Rubio, en nois, i Aafke Roch i Júlia Martínez, en noies.

Tot seguit es va nedar la travessia mitjana, amb nedadors d’11 i 12 anys, en què el podi masculí va ser per Luca Hoek, Jan Altés i Oliver Roch i la primera noia va ser Carla Atienza.

Finalment, els més grans de 13 anys van nedar la travessia gran de 200 metres on, amb un total de dinou homes i dotze dones el podi va ser per a Alejandro Bravo, en Pol Soler i Álvaro Bravo, en la classificació masculina, i per a Alejandra Mejía, Jessica Sánchez i Míriam Sánchez, en la femenina.

Un cop finalitzades les travessies els esportistes i públic en general van poder gaudir de caldo, xocolata calenta i melindros per passar el fred.