LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Més de cent alumnes i professors del Miquel Utrillo estan confinats

El Miquel Utrillo, avui divendres abans de l’arribada de lacanalla

L’escola Miquel Utrillo ha tancat la setmana amb cinc aules confinades, que afecten 108 persones, entre alumnes i professors. És una de les xifres més elevades en un mateix centre educatiu a Sitges, des que va començar el curs 2020/21.

L’impacte de la Covid al Miquel Utrillo s’ha concentrat aquesta setmana, ja que l’anterior no tenia cap grup aïllat. Aquests darrers dies ha estat com una cadena i fins a 108 persones (103 alumnes i cinc professors) s’han hagut de quedar a casa. A l’escola s’han confirmat quatre positius en els darrers dies (fins ara, només n’hi havia hagut dos).

A més de l’Utrillo hi ha un grup aïllat a l’Escola Agnès de Sitges, que afecta 12 alumnes i un docent. En aquest cas, s’ha registrat un positiu en els últims dies.

Tot i les dades de l’Utrillo, l’impacte del coronavirus s’ha reduït aquesta setmana als centres educatius de Sitges. Els 129 confinats d’aquesta setmana són una xifra notablement millor que els 187 de la setmana passada, que sumaven vuit grups aïllats (quatre al Barrachina, tres a la Maria Ossó i un a l’Escola Pia).

La millora de Sitges no es nota a Ribes, ja que aquesta setmana hi ha més alumnes i professors confinats (118) que la setmana passada (111). A les Roquetes en són 56 (la setmana anterior eren 70).

Notícies relacionades:
El nombre d’alumnes confinats es redueix un 40% a Sitges i Sant Pere de Ribes (27 de gener de 2021)
L’impacte de la nova onada als centres educatius és el més alt des que va començar el curs (20 de gener de 2021)
La primera setmana del retorn a les aules arrossega els contagis de les festes (16 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure