LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Més de cent persones recullen plàstics i altres residus del litoral sitgetà

El Club Windsurfing Sitges ha aplegat més d’un centenar de persones per a la recollida de plàstics del litoral sitgetà. L’alta participació ha permès cobrir un ampli recorregut, des de l’espigó de la platja de l’Estanyol fins a la desembocadura de la Riera de Ribes.

Els participants –infants, joves i grans– han recollit plàstics de tota mena, a banda de ferralles i restes com aparells de telèfons mòbils, durant dues hores i mitja. Posteriorment, s’ha procedit a la selecció de tot el material recollit, per a dipositar cada classe de residu al seu lloc.

La iniciativa té un doble objectiu: executar una acció directa sobre el litoral local i sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir les platges netes. L’èxit de la seva acció, en quilos de residus, és el mirall del fracàs d’una societat que no té cura del seu entorn.

L’acció va tenir un test el passat dijous, en què s’havia fixat menys recorregut, però davant l’alta participació s’ha ampliat i també s’ha pogut recollir residus de la costa, amb les taules de windsurf i nadadors, gràcies a la millora de l’estat de la mar.

Els participants han viscut en primera persona la deixadesa de l’entorn i han pogut gaudir d’un esmorzar sostenible, gràcies a les aportacions de diferents comerços col·laboradors.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure