LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Més ingressats per Covid-19 a Sant Camil, però menys greus

Les dades d’ingressats per Covid-19 a l’hospital de Sant Camil admeten una doble lectura. La positiva és que desembre ha estat el tercer millor mes en el registre de funcions des que va començar la pandèmia: només se n’ha hagut de lamentar una. La negativa és que el nombre d’ingressos ha tornat a disparar-se.

El catastròfic any 2020 haurà deixat 113 morts per Covid-19 a Sant Camil. La immensa majoria van ser els mesos de març (17), abril (50) i novembre (12). El desembre que ara tanquem només ha deixat una defunció per aquesta malaltia, la mateixa xifra que el plàcid mes d’agost. Només el juny i el juliol no es van haver de lamentar cap pèrdua humana.

Però, per contra, aquesta setmana el nombre d’ingressats amb símptomes de Covid-19 ha tornat a créixer. En els darrers tres dies n’han entrat 15, una xifra notablement elevada. Avui hi ha 32 ingressats amb Covid-19, tretze més que dilluns, als quals cal sumar-ne dos més que han rebut l’alta aquests dies. Després d’unes setmanes en què el centre hospitalari de Sant Pere de Ribes havia pogut contenir el creixements de pacients amb coronavirus, aquesta setmana posterior a Nadal i Sant Esteve, les dades han tornat a pujar. Amb tot, les xifres del canvi d’any són, a hores d’ara, sensiblement millors que les produïdes entre finals d’octubre i novembre, quan es va assolir el nou pic de 72 ingressats.

Notícies relacionades:
Sant Camil conté el nou repunt (28 de desembre de 2020)
Els indicadors de la Covid es mantenen alts a Sitges, però per sota de la mitjana (27 de desembre de 2020)
L’índex de contagi a Sitges baixa a les portes de Nadal (22 de desembre de 2020)
Les defuncions per Covid-19 baixen a Sant Camil (21 de desembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure