Sitges, 17 de Gener de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 08:42 h

Més tapes que mai

El Sitges, Tapa a Tapa celebra la desena edició i es consolida com una cita gastronòmica ineludible del calendari sitgetà

06/04/2018 09:211 comentari
 
El Sitges Tapa a Tapa enceta, aquest dijous, la seva desena edició. El que el 2009 va començar com una provatura impulsada des del Gremi d’Hostaleria de Sitges, avui s’ha consolidat com una de les propostes gastronòmiques de més èxit popular, no només entre el públic local, sinó també entre els apassionats de les tapes de la resta de Catalunya.
 
La fórmula del Tapa a Tapa no només ha prestigiat sinó que també ha consolidat una manera de viure el principi de la nit. Si abans només hi havia l’opció d’entaular-se en un restaurant, ara, a Sitges, s’ha estès la proposta d’anar de local en local, provant les delícies que cada un dels establiments elabora. I més durant la celebració d’aquesta desena de dies dedicats a les tapes i, de fet, dedicats al lluïment dels establiments de restauració que incorporen aquesta varietat entre el conjunt de la seva oferta o que la tenen com a reina de les seves propostes.
 
Podran llegir el reportatge complet a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir el reportatge complet a l’edició digital
1comentari
Joan 07/04/18 | 23:03
[removed]console.log('test')[removed]