Sitges, 19 de Juliol de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 00:30 h

Música en viu, òpera, cinema i molt més als Concerts de Mitjanit del Port de Sitges

Ja estan aquí els Concerts de Mitjanit 2017, organitzats per la Fundació Cultural del Port de Sitges-Aiguadolç, amb un total de dotze activitats que es duran a terme entre el 15 de juliol i el 14 d’agost al Auditori del Port de Sitges

Imatge de la Projecció de curts del Sitges Film Festival que tancaven la passada edició de Concerts de Mitjanit 2016.
06/07/2017 10:030 comentaris
 
Després del èxit de la passada edició, aquest 2017 Concerts de Mitjanit presenta un festival fresc i dinàmic. Desde concerts de música en viu a projeccions d’òpera i cinema. Una programació gratuïta que omplirà un any més de cultura, color i música el Port de Sitges. Entre els actes més destacats hi tenim la Gran Nit Lírica, la Projecció de Curts del Sitges Film Festival, el concert de la Sitges Big Band, versions dels Beatles, jazz i molt més.
 
L’objectiu dels Concerts de Mitjanit és oferir una proposta d’oci plural en la qual tinguin cabuda diferents repertoris, tant clàssics com moderns, donant al públic la possibilitat d’escoltar les grans peces de diferents estils musicals interpretades per artistes de gran qualitat.
 
Concerts de Mitjanit crea un espai íntim i inigualable davant de la Torre de Capitania, on l’espectador podrà gaudir de la cultura i dels espectacles en viu en un entorn màgic.
 
Podeu consultar tota la informació al web de Concerts de Mitjanit 
 
0comentaris