LOADING

Type to search

Esports

Nàutic i Club de Mar copen el podi en el campionat d’Espanya

Josep Maria Robert, del Nàutic Sitges, ha viscut un mes de juny increïble

Josep Maria Robert (Nautic, a l’esquerra, i Xavi Roca, a la dreta

Josep Maria Robert, del Nàutic Sitges, s’ha proclamat Campió de Catalunya 2019  de manera inqüestionable, guanyant tres de les quatre proves disputades. El subcampió del campionat, Ramón Puigoriol, del Club Nàutic de Masnou, se sentia satisfet,  doncs “a en Robert no cal comptar-lo perquè ha estat galàctic”. Tercer ha quedat Quim Esteva, del Club Nàutic Tamariu, i cinquè, Xavi Roca, del Club de Mar de Sitges.

En la Copa d’Espanya, Xavi Roca, del Club de Mar de Sitges, va ser segon empatat Josep Maria Robert, del Nàutic, que va ser tercer, ambdós per darrere d’Albert Batllerià, del Club Natació Badalona. Cal recordar que l’any passat, Robert també va quedar empatat amb Quim Esteba i, novament, el desempat no el va beneficiar, quedant quart de la general absoluta.

El mes de juny ha estat increïble per a Robert, que es va classificar tercer absolut i primer de veterans en la Copa d’Espanya celebrada al Club Nàutic de Castelldefels a mitjans de juny. En segona categoria, Ramon Lázaro, del Club Nàutic de Sitges s’ha classificat en tercer lloc.