LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Nit moguda per a la Policia Local

Un cotxe immobilitzat aquesta matinada, al Passeig Vilafranca

Sitges es troba encara dins de la fase 0 de la desescalada, però ningú no ho diria veient totes les sortides que va haver de fer la Policia Local l’última nit i matinada, malgrat tractar-se d’un dilluns.

A les 22.01 hores van realitzar la primera sortida al Rat Penat, a les Botigues de Sitges, on van haver d’auxiliar un ciclista accidentat. La segona actuació va sera les 22.41h a l’altra punta del municipi, a la platja de les Coves, on hi van trobar un home gran que s’havia desorientat.

A mesura que avança la nit, com era habitual en èpoques precoronavirus, la gent augmenta el consum d’alcohol i així va ser la passada matinada: a les 1.02h, un conductor va donar 0,37mg/l en un control d’alcoholèmia. Al cap d’una estona, pels volts de les 2.30h, un altre pilot va donar positiu en el test de drogues. Ja per rematar la difícil nit de la patrulla, en un últim control d’alcoholèmia, un conductor va arribat fins al 0,74 mil·ligrams per litre, tres vegades més del permès, i serà jutjat en els pròxims dies per la via penal.

Altrament, els agents policials també van interposat set denúncies més per saltar-se el confinament. Des del 2 de maig, que van començar les mesures de flexibilització, amb la sortida d’esportistes i gent gran, la Policia Local ha posat 116 denúncies per saltar-se el confinament: una mitjana d’11,6 diàries.

Denúncies de la Policia Local per saltar-se el confinament:

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure