LOADING

Type to search

Actualitat

Nou Horitzó projecta adaptar diverses platges per a la pràctica d’esport tot l’any

El partit municipalista també ha presentat recentment la de creació d’una Regidoria de Defensa dels Drets dels Animals i un servei d’acompanyament per a la gent gran

Nou Horitzó ha inclòs en el seu programa una proposta per a que algunes platges del municipi tinguin condició de platges esportives. L’objectiu és que siguin espais habilitats per a la pràctica de l’esport durant els dotze mesos de l’any, no únicament en la temporada d’estiu. La proposta ha estat presentada per la número 3 de la candidatura, Ariadna Font.

El projecte de platges esportives de NH consisteix en implantar diverses instal·lacions per a la pràctica de diverses disciplines esportives, com vòlei, futbol, gimnàstica, entre d’altres. Entre les platges previstes que s’adaptarien a aquesta condició hi ha la Fragata i les Botigues. Les instal·lacions de platges esportives serien compatibles amb els serveis turístics que tenen totes les platges del municipi.

Aquesta proposta de NH se suma a altres projectes presentats recentment pel partit municipalista, com la de creació d’una Regidoria de Defensa dels drets dels animals i de preservació de la fauna autòctona o la d’un Servei d’acompanyament per a la gent gran amb mobilitat reduïda.