LOADING

Type to search

Actualitat

Noves pilones per facilitar l’accés de les emergències

Noves pilones semiautomàtiques al carrer Parellades

La Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Sitges continua amb les millores a la via pública. Aquests últims dies han instal·lat pilones semiautomàtiques a la cruïlla entre el carrer Parellades i Bonaire, per tal de facilitar el pas a vehicles d’emergència, si pretenen a accedir a aquesta via, que substitueixen els topalls fixos que hi havia a terra.

Aquestes pilones noves s’accionen amb una clau especial, igual com ja passa amb el mateix tipus de pilones ja existents al carrer de l’Illa de Cuba i el carrer de Francesc Gumà. La clau d’aquestes noves pilones del carrer de les Parellades la té la Policia local i els serveis municipals i d’emergències, com els bombers, ambulàncies i servei de neteja.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, considera que “són actuacions que podríem considerar quirúrgiques, però que solucionen problemàtiques que havíem detectat, com és el cas de l’entrada de serveis d’emergències al carrer de les Parellades”.

La Regidoria capitanejada per Jaume Monasterio també preveu, pròximament, la retirada dels fanals amb peu que hi ha a la mateixa cruïlla (Parellades amb Bonaire), també amb el mateix objectiu: facilitar l’accés als vehicles d’emergència, en cas que algun d’aquests hagi d’entrar urgentment dins la zona delimitada. 

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure