LOADING

Type to search

Cultura

Núria Fortuny se suma a les il·lustracions de L’Eco

L’artista Núria Fortuny s’incorpora al llistat d’il·lustradors que contribueixen a aportar un toc d’art a les pàgines de L’Eco cada setmana. Fortuny ha publicat aquesta setmana la seva primera il·lustració a L’Eco i comparteix la secció L’apunt amb altres artistes locals de renom, com Horacio Elena, Iris Salamé i Kirian Bolinaga, a més de la tira còmica que cada setmana fa Carles Roig.

Núria Fortuny és coneguda per diferents treballs artístics com a il·lustradora i dibuixant. Des de la portada del darrer programa de Festa Major, cartells o tatuatges, l’artista sempre ha explotat al màxim el dibuix i la pintura. El passat mes de desembre va realitzar una exposició a la Capella de la Fundació Ave Maria, amb un nou projecte, New Brain Now. L’exhibició va ser un èxit, amb una obra més intimista i conceptual.

El confinament ha portat l’artista sitgetana a deixar el tatuatge enrere (ha tancat l’estudi que tenia a Sitges) i enfocar tot el seu treball al camp de la il·lustració i la pintura.  El passat mes d’abril havia d’inaugurar una mostra a l’Estudi Vidal, que es va ajornar i encara no té nova data de celebració. Aviat, confia Fortuny, es podrà confirmar l’exposició.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA