Sitges, 27 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 02:13 h

Obre el Concurs Mirabent Magrans amb més de 80 participants

Durant tot aquest cap de setmana es podrà accedir a les audicions i gaudir del millor talent de músics de cambra i intèrprets de cant

04/05/2018 09:240 comentaris
 
La 24ena edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans arriba amb una selecció de finalistes d’alta qualitat i d’una àmplia diversitat d’orígens, tant nacionals com de la resta de l’Estat, de Croàcia, de Polònia o d’Itàlia. La música de cambra i el cant són protagonistes de dues jornades especialment obertes a tothom, amb accés lliure.
 
Des dels seus orígens, el Concurs Mirabent Magrans “ha fomentat la música, la creació i la difusió per a joves talents”, explica Ramon B. Artigas Coll, besnét de Josep Mirabent Magrans i avui responsable del certamen. Arquitecte de professió, pianista de vocació, confessa haver crescut amb admiració per la música i “em vaig anar implicant en la beca Mirabent Magrans de mica en mica”. El llegat familiar, que a més, vincula la Beca al Casino Prado Suburense, del que el besavi en fou President, avui és una cita cultural, “de la que en surten les formacions de cambra i intèrprets de cant que omplen el programa dels concerts d’estiu també”.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la noticia a l’edició digital
 
0comentaris