Més aparcament per a motocicletes al voltant de l’estació

- Publicitat -

L’Ajuntament de Sitges vol millorar la situació de l’aparcament de motos al centre de la vila i ha dut a terme dues actuacions per guanyar places per aquest tipus de vehicle. És per això que aquests últims dies s’han unes obres de millora de l’aparcament de motocicletes de davant de l’Escola Pia de Sitges. L’Ajuntament ha fet públic que s’han guanyat un centenar de places, després de reordenar la zona, eliminant els elements que dificultaven l’aparcament.

Tot i que les obres estan pensades per guanyar aparcaments, aquestes han generat una acumulació de motos a la zona de més a prop del pont de davant de l’Escola Pia, que aquests últims dies s’ha vist plena de motocicletes de persones que viuen al centre o persones que viuen a la perifèria de Sitges i que necessiten aparcament a prop de l’estació.

Paral·lelament, també s’han habilitat noves places per a motoclicletes a la que fins ara era la zona blava, a l’avinguda Artur Carbonell. En total, als voltants de l’estació s’hi podran aparcar 150 motos més. L’Ajuntament espera que amb aquestes dues actuacions millori la situació de l’aparcament d’aquest tipus de vehicle al centre de la vila.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats