LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Festes

Poble Sec i Cases Noves: el virus també pot amb les festes dels barris

Els timbalers de l’Agrupació, al Correfoc de les Cases Noves

El Poble Sec i les Cases Noves són els dos barris de Sitges on encara hi queda un gran sentiment de pertinença. Amb les seves festes es donava la benvinguda a l’estiu, dues cites marcades al calendari per a molts sitgetans. Una per Sant Joan, Poble Sec, i l’altra per Sant Pere, Cases Noves, que enguany arribava a la seva 40a edició. El 2020, ambdues celebracions han quedat suspeses per la crisi del coronavirus.

La decisió s’ha pres de mutu acord entre les comissions dels barris i l’Ajuntament, tot i que intentaran, sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, depenent de l’evolució de la pandèmia i de la fase en què es trobi Sitges, realitzar algun acte, per petit que sigui.

Altrament, la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges i les administradores de la Trinitat, han decidit de mutu acord suspendre l’Aplec de la Trinitat d’enguany, que s’hauria d’haver celebrat el primer diumenge de juny.

Els primers a caure van ser els actes de Setmana Santa i les Caramelles; la següent en ajornar la celebració a finals d’estiu va ser la Sitges Gay Pride, i va continuar amb el Corpus, tot i això, la Comissió de Corpus i la Regidoria de Tradicions i Festes estan preparant una sèrie d’actes adaptats a la situació actual.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA