Sitges, 23 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:16 h

Presentació del llibre “El último partido” de Toni Aira

El llibre, editat per UOC, analitza els actuals escenaris de la política, i la seva evolució amb els partists històrics i els nous partits.

Fotografia de Miquel Forns, Alcalde de Sitges.
20/07/2015 10:050 comentaris
 
El periodista i professor de Comunicació Política Toni Aira, ha presentat el llibre “El último partido” –UOC- a La Malvasia de Llibres. L'acte, celebrat el passat divendres, organitzat per L'Eco de Sitges, va ser presentat per Santi Terraza, president de Premsa de Sitges S.L, i va comptar amb la presència de l'alcalde Miquel Forns i els regidors del govern Pep Moliné i Rosa Tubau.
 
El llibre fa una reflexió sobre si l'anomenada vella política és tan diferent de la nova, amb els partits emergents, a través de molts exemples.
 
Toni Aira va comentar que “s'ha perdut la connexió entre la política i la ciutadania”, a través de factors com la crisi i la corrupció, i que ha provocat un auge de nous partits, dels que s'ha de veure “el paper que han d'ocupar en l'escena política”.
 
La utilització dels termes “canvi”, i “comunicació” alhora de fer arribar el missatge van ser alguns dels temes comentats al llarg de la presentació, que va finalitzar amb un torn de paraules per part dels
assistents.
 
0comentaris