Sitges, 20 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:42 h

Raïm que es cull congelat

Els sitgetans Isaac Rigau i Anna Baqués han creat un projecte d’elaboració de vins a la Cerdanya unint les seves dues passions: l’enologia i el muntanyisme

22/03/2019 13:550 comentaris
 
Fa més de vint anys que l’Isaac i l’Anna es dediquen a fer vins. Són enòlegs de professió i han viatjat arreu del món descobrint diferents maneres de realitzar vi. L’amor cap a la seva feina i la passió per la muntanya els porta l’any 2011 a crear un projecte personal a Llívia, a la Baixa Cerdanya, relacionat amb el món de la viticultura.
 
Al maig del 2012 planten els seus primers ceps a 1.225 metres d’altitud, tot i que no va ser fins a l’any 2017 quan comercialitzen la primera collita de 2.300 vinyes. D’aquestes plantacions n’extreuen dos productes: el Blanc de Neu i el Blanc de Gel. Dos vins sauvignon sortits dels mateixos ceps però que guarden una petita diferencia i és que el segon es cull quan el raïm està gelat.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a la nostra edició digital
 
0comentaris