LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Rècord de sancions per incompliment de mesures contra la Covid-19

La Policia Local de Sitges ha interposat un total de 111 denúncies la darrera setmana, destacant el dissabte amb 56

Segueixen augmentant el número de multes per incompliment de les mesures contra la Covid-19.  Entre dilluns 16 i el diumenge 22 de novembre la Policia Local interposat un total de 111 denúncies, 84 de les quals han estat entre divendres i diumenge, constatant que els caps de setmana és quan més sancions es produeixen, quan hi ha en vigor el confinament municipal, que se suma al nocturn diari de les 22h.

El dia que hi va haver més sancions va ser el dissabte, amb un total de 56. La meitat de les denúncies van ser al matí, 26 a la tarda i 2 a la nit. Va seguir el diumenge amb 17 denúncies, mentre que el divendres en van ser 11. Entre setmana es van produir un total de 27 denúncies, 1 el dilluns, 8 el dimarts, 10 el dimecres i 8 el dijous. En el cas d’aquestes sancions es podria pensar que són per incompliment del confinament nocturn, però realment són per incidències durant el dia.

Des de que es van instaurar les mesures i la Policia Local va començar a sancionar els incompliments les xifres han augmentat setmana rere setmana. La setmana passada van ser un total de 70 sancions i fa dues setmanes van ser 53.

Notícies relacionades:
La Policia Local multa 70 persones per incompliment de mesures anti Covid-19 (16 de novembre de 2020)
La Policia Local posa 31 denúncies per mobilitat injustificada en un sol dia (10 de novembre de 2020)
La Policia Local comença a sancionar els qui se salten el toc de queda (28 d’octubre de 2020)
73 denúncies en una nit per incomplir les mesures (12 de setembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure