Sitges, 25 de Setembre de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 09:41 h

Regals de Nadal km0

Un elevat número de creadors i artesans locals exposen els seus productes al Winter Market Sitges, aquest cap de setmana, a la platja de la Fragata

15/12/2017 08:450 comentaris
 
El Mercat de la Terra, darrerament traslladat a plaça Catalunya el primer dissabte de mes, agrupa des de fa uns anys a productors locals que promouen els valors de l’slow food. El moviment enalteix una alimentació ecològica i sostenible, que aprofita la temporada i es beneficia de la proximitat dels seus productors, garantint que els cultius o elaboracions es realitzin a menys de 40 quilòmetres de distància. Aquest ràpid dibuix del que és una filosofia més profunda i argumentada es pot aplicar en altres sectors més enllà del gastronòmic, agafant com a punt de partida el ritme slow de la producció i la importància de la proximitat. A Sitges s’elabora cervesa, vi, mel i formatges, però també es creen peces tèxtils, joies, joguines i altres productes que tenen la particularitat d’estar fets a mà,  per creadors i artesans locals que composen peces exclusives i úniques que –de la mateixa forma que el menjar– són quilòmetre 0.
 
Podran llegir la notícia a les pagìnes de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia a l’edició digital
 
0comentaris