Sitges, 19 d'Agost de 2017 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 00:20 h

Repensar Sitges: Turisme, projecció, convivència i qualitat

La jornada tindrà lloc el proper 9 de juny a l'Hotel Playa Golf Sitges

01/06/2017 18:271 comentari
 
Repensar Sitges
Turisme, projecció, convivència i qualitat
9 de juny de 2017, Hotel Playa Golf Sitges
 
9.30h. Recepció d’assistents
 
10.00h. Benvinguda
 
Santi Terraza, president de Premsa de Sitges SL
 
10.05h. Inauguració
 
Miquel Forns, alcalde de Sitges
Jordi Baiget, conseller d’Empresa
 
10.30h. Viure del (i conviure amb el) turisme
 
El necessari equilibri entre l’aposta pel turisme i la cohesió urbana
 
Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de SitgeS
Jordi Serra, exalcalde de Sitges
Miquel Puig, economista
Moderador: Antoni Sella, director de L’Eco de Sitges
 
11.30h. Pausa-Cafè
 
12.00h. El patrimoni com a factor turístic
 
Claus per desenvolupar projectes turístics basats en el patrimoni cultural i natural
 
Dr. Eugeni Osácar, director recerca del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
 
Sitges i el turisme cultural: el cas de l’exposició de Ramon Casas
 
Vinyet Panyella, directora de Museus de Sitges
 
13.00h. Turisme, cultura, patrimoni i massificació
       
El cas de Venècia
 
Damiano De Marchi, investigador del Centro Internazionale di Studi di Economia del Turismo (Università Ca’ Foscari di Venezia)
 
13.30h. Organitzar la promoció turística
 
Agència, patronat, fundació?
 
Ignasi de Delàs, Subdirector General Turisme de Barcelona
Ramon Ramos, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona
Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona
Moderador: Xavier Canalis, periodista d’Hosteltur
 
14.30h. Dinar
 
16.30h. Sitges: el got mig ple o mig buit
 
El repte de la qualitat sense renunciar a la quantitat
 
Gregorio Sánchez, propietari de l’Hotel - restaurant Alenti
Álvaro Domínguez director de l’Hotel Melià Sitges
Jaume Freixas, periodista de TV3
Aurora Carbonell, regidora de Turisme i Platges
Moderadora: Eva Martín, periodista
 
17.30h. Construir una marca turística
 
Sant Sebastià, un cas d’èxit
 
Odón Elorza, exalcalde de Sant Sebastià
 
18.30h. Cloenda
 
Miquel Forns, alcalde de Sitges i diputat de de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona
Joan Anton Matas, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges 
Santi Terraza, president de Premsa de Sitges SL     
 
Organitzen: L’Eco de Sitges i Gremi d’Hostaleria de Sitges
Amb la col·laboració de: Ajuntament de Sitges, Diputació de Barcelona, Vertix
 
Entrada lliure
 
Els interessats a assistir-hi, envieu un correu electrònic a: web@lecodesitges.cat
 
Dinar. Preu 25 €
Els interessats a assistir al dinar, envieu un correu electrònic a: laia@gremihs.com (Darrer dia de reserva: dimarts 6)
 
1comentari
Birgit 15/06/17 | 09:29
Me gustaria defender un "gremi" que no está en la lista de participantes - el del Medioambiente y dada la ubicación de Sitges a orillas del mar, nuestra fauna marina. Este año ha sido declarado por Naciones Unidas el "Año del Turismo sostenible". Con este motivo hago un llamamiento a la Alcadia de Sitges de evitar que lleguen centenares de globos de gas al mar. Especialmente cuando hay algún evento especial como hace unos dias el Gay Pride, se dispara de venta ambulante de dichos globos de gas. Solo hay que salir en barca delante nuestras costas y se ven trozos de plástico flotando. Todos sabemos el efecto dañino que causan a la fauna marina (animales atrapados ò intoxicados por trozos de plástico que se convierten en fragmentos de confeti y a su vez llegan a nuestra cadena alimentaria)