LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sant Camil allibera tres plantes pel descens d’ingressats

El progressiu descens del nombre d’ingressats a Sant Camil ha permès alliberar tres de les cinc plantes del centre, que en les darreres setmanes s’havien dedicat exclusivament a atendre malalts de coronavirus. Dues d’aquestes tres plantes s’han dedicat a altres patologies, mentre que una tercera es manté activa, tot i que sense ingressats, en previsió per si fes falta properament per un rebrot del nombre de contagis.

Dilluns 30 de març, Sant Camil va arribar a tenir 170 ingressats per malalties respiratòries susceptibles de ser Covid-19. Avui dissabte són 84. Aquesta dada il·lustra el descens de malalts i la relativa reducció de la tensió que viu l’hospital. Amb tot, la situació encara és una cursa contrarellotge per salvar vides: tota la Unitat de Cures Intensives està dedicada al coronavirus, així com els espais que es van adaptar amb la incorporació de nous box per als casos més greus.

Fins ara, dins de Sant Camil s’han produït 56 defuncions per Covid-19. Per contra, s’han donat 199 altes des que dimarts 24 de març es va segellar la primera.

A l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana, us expliquem com està vivint Sant Camil la crisi del coronavirus. Pots trobar L’Eco al teu punt de venda habitual, en edició d’iQuiosc o si ens truques al 666 82 79 38, te’l portem a casa.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA