LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil dobla el nombre de pacients i lamenta tres defuncions més per Covid-19

Una ambulància entrant a Urgències, l’abril passat

Les dades de l’Hospital de Sant Camil comencen a evidenciar l’abast de la segona onada del coronavirus. En la darrera setmana hi ha hagut tres defuncions per Covid-19 i s’ha doblat el nombre d’ingressats.

Després de setmanes de creixement continu, però sostingut, Sant Camil ha registrat un augment substancial de pacients i de defuncions per Covid-19. En els últims set dies, s’han lamentat tres morts per aquesta malaltia. En les anteriors set setmanes (després de dos mesos i mig sense cap defunció), havien estat cinc. Es tracta d’una dada que posa de manifest que el virus manté la seva letalitat i que la seva expansió comença a resultar preocupant.

Aquests darrers set dies s’ha doblat el nombre de pacients per coronavirus a l’hospital comarcal i s’ha passat dels 13 de dilluns de la setmana passada als 27 d’ahir. Tres d’aquests pacients són de Sitges i un de Sant Pere de Ribes, tot i que cap dels quatre són a l’UCI.

En l’última setmana també s’han donat sis altes més a pacients per aquesta malaltia. Des que va esclatar la crisi de la Covid-19, el mes de febrer, hi ha hagut 88 morts a Sant Camil. El moment de ,major tensió es va registrar el 30 de març, quan hi va haver 170 ingressats per aquesta malaltia.

Notícies relacionades:
Sitges conté l’onada millor que la mitjana catalana (14 d’octubre de 2020)
Nova mort per coronavirus a Sant Camil (7 d’octubre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure