LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil ja no té cap pacient per Covid-19

Sanitaris de Sant Camil, durant les setmanes més tenses de la crisi

L’Hospital de Sant Camil ja no té cap pacient amb Covid-19, segons les dades proporcionades pel mateix centre. Des que fa quatre mesos van ingressar els primers contagiats de coronavirus, l’hospital de Sant Pere de Ribes no havia estat mai sense cap pacient amb Covid-19. Ben és cert, però, que les dades van baixar significativament el mes de juny fins a nivells residuals, però mai fins ara en aquests quatre mesos havia estat sense cap positiu a les seves instal·lacions.

La casella dels 0 ingressats per coronavirus és, més que il·lustrativa, simbòlica del control que ha aconseguit implantar el centre en les darreres setmanes, després d’haver viscut moments d’elevada tensió. A finals de març, Sant Camil va estar a punt del col·lapse i va arribar a tenir 170 ingressats amb símptomes de Covid-19. El centre va aturar la resta de serveis i prestacions i es va concentrar únicament en aquesta malaltia i els riscos que l’acompanyen en el seu tractament per als sanitaris.

En aquests prop de quatre mesos, Sant Camil ha donat gairebé 300 altes a pacients ingressats amb coronavirus. També ha hagut de lamentar 80 defuncions per aquesta malaltia, les dues darreres dates de l’última setmana de maig.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem com estan preparats Sitges i Ribes en cas que es produís un rebot, tant a nivell d’atenció primària com del mateix Sant Camil. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)