LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil manté un volum baix d’ingressats per Covid

L’Hospital de Sant Camil ha viscut una Setmana Santa de relativa calma en la gestió del coronavirus. Ahir dimarts, després dels dies festius, el centre tenia el mateix nombre de pacients amb Covid que dimecres de la setmana anterior: 24, una de les xifres més baixes dels últims mesos.

La situació als hospitals és el principal mesurador per a valorar el nivell d’impacte de la pandèmia. En aquest sentit, les dades de Sant Camil aporten –a hores d’ara– una situació de certa estabilitat, ja que la xifra de pacients amb Covid és la mateixa que abans dels dies festius i és de les més baixes des de començament d’octubre, amb l’única excepció del desembre.

En aquests darrers dies, a més, tampoc hi ha hagut cap defunció pel virus. La darrera va ser el cap de setmana de Diumenge de Rams. En els darrers vint dies n’hi ha hagut només dues, una xifra notablement més baixa que els mesos anteriors.

El mes de març s’ha tancat amb set morts per coronavirus, menys de la meitat que el mes de febrer (18) i una cinquena part que el gener, en plena segona onada (35). Aquestes set defuncions converteixen el març en el millor mes des de setembre, només superat pel desembre.

Notícies relacionades:
Els efectes de la reobertura no es tradueixen, de moment, en un augment del virus (5 d’abril de 2021)
El virus manté una alça moderada a Sitges (1 d’abril de 2021)
El virus puja a Sitges i baixa a Sant Pere de Ribes (29 de març de 2021)
Tornen a créixer els nous positius (25 de març de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure