LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil registra el nombre més baix de pacients Covid en els últims 100 dies

Mentre els indicadors epidemiològics mostren una evolució confusa –amb dades que pugen i baixen en poc temps–, la situació de l’Hospital de Sant Camil és la més favorable dels últims 100 dies. A data d’ahir hi havia 16 pacients amb coronavirus ingressats.

La situació dels hospitals no és un indicador de l’evolució del virus, però sí un element decisiu a l’hora de prendre decisions en les restriccions. En el moment en què s’han efectuat esperades obertures –com les registrades la setmana passada amb l’anul·lació del perímetre comarcal i l’aixecament de persianes els caps de setmana–, l’Hospital de Sant Camil presenta els millors números en els últims tres mesos i mig.

Els 16 pacients ingressats per Covid és el número més baix des de la primera quinzena de desembre, en què n’hi havia 15. Són cinc menys que dilluns de la setmana passada.

L’altra dada favorable és que en les últimes dues setmanes només hi ha hagut una defunció per Covid a les instal·lacions de l’hospital comarcal. Es tracta d’una millora substancial respecte les setmanes dels mesos anteriors.

Per altra banda, a L’Eco d’aquesta setmana publiquem un reportatge en què relatem els complexos i difícils dies d’0ara fa un any, quan Sant Camil va estar a punt del col·lapse. Avui fa just un any, el centre va registrar el nombre màxim de malalts per coronavirus: 170. Gairebé tots els pacients que hi havia aquells dies van ser per Covid.

Notícies relacionades:
El virus puja a Sitges i baixa a Sant Pere de Ribes (29 de març de 2021)
Tornen a créixer els nous positius (25 de març de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure