LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sant Camil reprèn l’activitat de parts

Un grup d’infermeres de Sant Camil

La normalitat pren cos cada setmana amb més evidència a l’Hospital de Sant Camil. I una de les millors proves és que avui el centre hospitalari ha reprès el servei de parts, un dels primers que es va suprimir en la segona quinzena del mes de març, quan la Covid-19 va acabar ocupant tot el seu funcionament.

Des d’avui les instal·lacions de Sant Camil ja tornen a rebre mares per donar a llum i també tot els serveis de pediatria. Durant els dos darrers mesos, aquest servei es va traslladar, primer a l’Hospital de Vilafranca, i després a Sant Joan de Déu.

A més de parts, Sant Camil també està recuperant l’activitat prèvia a la crisi. En els últims dies han començat a realitzar altres operacions no relacionades amb la Covid-19.

En aquests moments, en l’hospital de Sant Pere de Ribes hi ha només quinze malalts amb símptomes de coronavirus. El 30 de març van arribar a ser 170. Durant aquest temps, també s’han donat 283 altes i s’han lamentat a les seves instal·lacions 78 defuncions per Covid-19, les dues últimes entre dijous i avui. Des de la setmana passada, el Consorci Hospitalari del Garraf – Alt Penedès ja només emet informes de malalts a Sant Camil i l’Hospital de Vilafranca dos cops a la setmana, a diferència dels dos mesos anteriors, en què ho feia a diari. És un altre símptoma de recuperació progressiva de la nova normalitat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA