LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil torna a rebre pacients per Covid-19

L’hospital de Sant Camil torna a tenir pacients per coronavirus, coincidint amb les dades de lleus augments a Sitges i a Sant Pere de Ribes, que mantenen les alarmes enceses. L’hospital comarcal ha rebut en la darrera setmana dos pacients amb símptomes de contagis de Covid-19.

El repunt de dades que s’està produint en els darrers dies en diversos punts del territori (Sitges i Sant Pere de Ribes inclosos) ha afectat també a Sant Camil, que a finals de la setmana vinent va rebre de nou pacients per coronavirus. Es tracta, però, de només dos ingressats, que havien tingut símptomes i que van arribar al centre per Urgències.

Amb aquests dos ingressos, Sant Camil ha reactivat els protocols de Covid-19, en què separa els processos i tractaments per als seus pacients, amb l’objectiu d’evitar que hi hagi contagis entre malalts de coronavirus i la resta. Feia tres setmanes que l’hospital de Sant Pere de Ribes estava sense cap pacients amb Covid-19.

En previsió davant possibles rebrots, el centre té un pla dissenyat per poder adaptar les seves instal·lacions amb agilitat a nous escenaris. Els dos pacients actuals no condicionen el funcionament normal de la resta de l’hospital.

La setmana de Sant Joan, Sant Camil es va quedar, per primer cop en tres mesos i mig, sense cap pacient amb coronavirus. Feia gairebé un mes que les xifres s’havien reduït considerablement a un màxim de tres ingressats, després d’haver arribat a assolir els 170 a finals de març. Des que va començar la crisi. A l’hospital de Sant Pere de Ribes s’han lamentat 80 defuncions per Covid-19. Durant aquest tempos, 297 pacients han rebut l’alta.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)