LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sant Camil triplica ingressats per Covid-19 en dues setmanes i pateix una altra defunció

Una ambulància a Urgència, el mes d’abril

L’onada de repunts registrada a Sitges i a Sant Pere de Ribes en les darreres setmanes es comença a reflectir a l’hospital de Sant Camil: en quinze dies, el centre ha passat de 7 ingressats per coronavirus a 20. En els últims dies també s’ha hagut de lamentar una nova defunció per aquesta malaltia.

Des de mitjans de juliol i fins a finals d’agost, Sant Camil ha mantingut una situació estable en ingressats per Covid-19, que es bellugava entre els 2 de la setmana del 13 de juliol i els 11 de finals d’agost. La major part de setmanes s’ha situat entre els 4 i els 6 pacients. Però aquesta darrera setmana, les dades han experimentat un augment notable i han arribat als 20 pacients, com a conseqüència del repunt de positius detectats, especialment, a Sitges, on l’última setmana s’han disparat les dades amb 78 casos nous, un augment del 400 per cent per superior al del conjunt de Catalunya.

Amb tot, la majoria d’ingressats per Covid-19 són de caràcter lleu i les hospitalitzacions són de curta durada. Entre els pacients ingrssats aqueta setmana s’han produït cinc altes. Però també han tornat a reproduir-se alguns casos puntuals greus. De fet, aquesta darrera setmana s’ha produït una nova defunció, tal com va passar fa dues setmanes. És la segona mort per Covid-19 a Sant Camil des de finals de maig, quan el quadre va millorar notablement respecte els mesos anteriors.

Feia tres mesos i mig (des de finals de maig) que no hi havia 20 ingressats per Covid-19 a l’hospital de Sant Pere de Ribes.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure