Sitges, 22 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:00 h

Seguretat privada contractada per intentar frenar el ‘top manta’

Les primeres proves de contractació de vigilants per aturar els venedors il·legals han donat bon resultat i l’Ajuntament ho ampliarà a altres dates del calendari per mantenir l'efectivitat

28/12/2018 08:531 comentari
 
Fa sis anys que el top manta campa amb impunitat per Sitges. Els primers anys va ser pels carrers del centre de la vila i des d’en fa tres està instal·lat de manera permanent –també entre setmana– a la Ribera i a la platja Sant Sebastià. Durant tot aquest temps, els venedors han pogut realitzar les seves actuacions amb relativa tranquil·litat, ja que els operatius de la Policia Local han estat puntuals i sempre amb caràcter dissuasiu i sense efectuar detencions, llevat de quan han intervingut els Mossos d’Esquadra. Ara, però, finalment, l’Ajuntament ha optat per la vigilància privada per frenar el fenomen. I les proves pilot realitzades el pont de la Puríssima i el passat cap de setmana han aportat resultats efectius.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
1comentari
LUIS TORRES PIÑAR 29/12/18 | 11:37
El Ayuntamiento reconoce su ineptitud ante la delincuencia que supone el «top manta», desde hace, al menos, seis años. Cabe preguntarse, si esa misma permisividad la lleva a cabo con el comercio local a quien no se le perdona nada que tenga que ver con infracciones o impagos, lo cual me parece bien, para eso están las normas. Pero cuando la Ley se aplica al que normalmente la cumple y se permite violarla al que generalmente la incumple, algo en la balanza esta fallando. En este caso esta claro que la incompetencia del Ayuntamiento para combatir la venta de productos cuyo origen es cuanto menos dudoso, clama al cielo. Señor Alcalde, está bien que reconozca su incompetencia, pero debe hacerla extensiva a la totalidad de su mandato. Sería más honesto.