LOADING

Type to search

Cultura

Sitges acull, avui dijous, la novena edició de la jornada Museus i Recerca

La trobada d’enguany se centra en la responsabilitat que tenen els museus a l’hora de desenvolupar accions de recerca en l’àmbit del patrimoni

Professionals i estudiants de l’àmbit del patrimoni cultural enguany es congreguen avui dijous als Museus de Sitges en el marc de la jornada Museus i Recerca. La cita té lloc al Saló d’Or del Palau Maricel, amb un programa que comença a les 9h del matí i acabarà a les 17h de la tarda. Els museus que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana organitza aquesta jornada amb l’objectiu de fomentar accions de col·laboració entre els museus que són generadors de coneixement i la voluntat de ser presents en el territori.

Aquesta novena edició se centra en la responsabilitat que tenen els museus per desenvolupar accions de recerca per tal de protegir, recuperar, inventariar, documentar , conservar i difondre el patrimoni. Malgrat això, la concepció popular dels museus no els identifica com a centres d’investigació, i amb la intervenció de diversos factors és possible que s’acabi reduint una acció de recerca sòlida i continuada.

També pots veure