LOADING

Type to search

Coronavirus Cultura

Sitges Canta presenta la seva ‘Rosa’ de Sant Jordi

La coral sitgetana més internacional no ha volgut fallar a la seva cita de Sant Jordi i llança a les xarxes socials i a través del seu canal de You Tube el primer enregistrament en confinament de la formació.

Sota la direcció musical de William Carney i els arranjaments de Ross Borsody–membres fundadors de Sitges Canta!– la coral ha enregistrat The Rose, una peça ja tradicional del seu repertori dels concerts de Sant Jordi a Sitges. Una composició d’Amanda McGroom, amb les solistes del cor Sarah Andrews i Manuela Checcin, portada al format digital gràcies a la producció de Fernando Rivas, membre també del cor.

Es tracta de la primera entrada en un escenari virtual de la formació coral sitgetana, que ja prepara nous enregistraments per no defallir en les seves cites primaverals i mantenir el seu esperit participatiu en tots els actes i festivitats locals, en els quals incorporen una original banda sonora.

El calendari primaveral que havien d’encetar el 21 de març i que incloïa Sant Jordi, el dia Internacional dels Museus i Corpus es veu truncat, però la música continua.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA