LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El Dia de la Dansa se celebra a través de les pantalles

Sitges celebra avui el Dia Internacional de la Dansa i ho farà, davant la situació de confinament, amb diverses activitats online: la retransmissió en directe de la barra de clàssic; les coreografies de les escoles, i les actuacions de ballarins i ballarines professionals.

El programa començarà avui a les 18 hores, amb la retransmissió en directe al de la Barra de clàssic a càrrec de la ballarina sitgetana Sara Colomino, a través del compte d’Instagram @CulturaSitges.

A les 19 hores, es retransmetran les coreografies de les escoles: Esplai de Dansa Casino Prado; Hip-Hop Míriam i KiKe; Club Rítmica Sitges – Garraf; Grup Country de Sitges; Companyia Eva Hernández, i Sitges Taller de Danza – Estudi Paca Garcia, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Ja per acabar, a les 19.30h, serà el torn de les ballarines i ballarins professionals de Sitges: Sara Colomino, Yvonne Slingerland, Fernando Quevedo, Melissa Marín, Julia Pagès i Kike Granero ens delectaran amb les seves coreografies, que es podran veure en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA