Sitges com a primera elecció dels nouvinguts, la Festa de la Poesia, de les Cases Noves i Campdàsens

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana destaca en portada Sitges com una de les poblacions catalanes que rep més nouvinguts de les grans ciutats del país, de la Festa de la Poesia, dels cartells dels veïns de la Granja alertant de robatoris i la trobada per enfortir el pacte de govern.

També parlem de la Festa de les Cases Noves i Campdàsens, de les obres del casal del carrer Pau Casals, d’aparcaments de motocicletes, de la lluita contra la PKU, de la restauració de l’Àliga de Sitges i de l’accident d’autobús al Pirineu amb diversos sitgetans i ribetans.

A les pàgines de L’Eco in English parlem de l’inici del cicle de música clàssica en el marc del Sitgestiu 24, que estrenarà Marco Mezquida, i de l’exposició d’Abdias Ngateu a The Out of Africa.

L’actualitat de Ribes se centra en la valoració de la Festa Major de Sant Pere, de l’adequació del Redós per adaptar-lo a les necessitats dels residents i la Rua Summer.

La informació cultural destaca la celebració de la Festa de la Poesia duran taquest cap de semana, el retorn de la música clàssica al Racó de la Calma i la Ruta dels Americanos.

En esports, destaquem les tres medalles aconseguides pels júniors del CN Sitges al Campionat d’Espanya, de l’equip femení de la UE Sitges i la victòria de l’infantil de l’Handbol Ribes en la prestigiosa Granollers Cup.

Aquesta setmana comptem amb les firmes Martí Sáez, Magí Almirall, Cheryl Corns, Vinyet Panyella, Xavi García, Jesús Martín, Anna López, David Jou, Pau Fleta, Josep Maria Matas, mossèn Rafael Vilaplana, Joan Yll, José Luís Bóveda, Marc Pérez, Carles Roig, Francesc Borderia, Maite Sastre, Lluís Laborda i Marta Torrijos. Les contres són d’Àngels Marzo (Sitges) i Lídia Gázquez (Ribes) i l’apunt de Laia Romero.

Aquesta setmana, amb el setmanari, regalem la revista Núvol.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats