LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges conté l’onada millor que la mitjana catalana

Punt de desinfecció a l’entrada de l’Auditori, durant el Festival

Els casos positius pugen a Sitges de manera substancial (25 en una setmana), però ho fan a un ritme inferior que la mitjana catalana. El risc de contagi ha baixat lleugerament en els últims dies i se situa una tercera part per sota del que hi ha a tot Catalunya.

Els 25 casos positius registrats a Sitges en els darrers set dies és una dada superior als de les setmanes anteriors, que oscil·laven al voltant de la quinzena. En els tretze primers dies d’octubre, el nombre de positius ha crescut a la vila un 9,85 per cent, mentre que a tot Catalunya ha estat un 14,32. A Sant Pere de Ribes han augmentat per sobre: un 15,36 per cent.

La segona onada està, de moment, contenint-se millor a Sitges que en el conjunt del país, si bé les dades d’augment en poblacions de menys de 50.000 habitants acostumen a presentar variables més pronunciades que en les ciutats de major dimensió, on és possible oferir una fotografia més estable de la situació.

Amb tot, les dades d’avui ofereixen una millora a Sitges respecte els dies anteriors. L’índex de contagi se situa en els 238,26 punts. Ahir estava en els 300,97, abans d’ahir en els 340,65 i dissabte en els 346,54. Les dades d’avui del risc de contagi local milloren les del conjunt de Catalunya (338,49 punts) en una tercera part.

A Sant Pere de Ribes, tot i l’augment de casos en una setmana (39), el risc de contagi ha baixat a una franja moderada i se situa avui en els 90,43 punts.

Notícies relacionades:
El risc de contagi continua pujant a Sitges (13 d’octubre de 2020)
Nova mort per coronavirus a Sant Camil (7 d’octubre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure