LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges està posant un centenar de vacunes al dia

Vacunació a residents a Sitges Park, el passat gener

El ritme de vacunació està començant a agafar una velocitat notable. Amb tot el personal de les residències amb les dues dosis rebudes des de fa setmanes i l’inici del procés a docents, policies i majors de 80 anys, la quantitat de subministraments administrats s’està situant en una mitjana d’un centenar diaris a Sitges.

Entre dilluns de la setmana passada i ahir dimarts es van subministrar 600 primeres dosis en sis dies (els caps de setmana no se’n fan, llevat de casos excepcionals). Des que va començar el procés als majors de 80 anys, el ritme ha agafat major velocitat. Només dilluns se’n van posar 154 primeres dosis a gent de Sitges.

A hores d’ara, 1.629 persones de Sitges i 1.569 de Sant Pere de Ribes han rebut la primera dosi de la vacuna. Els que ja han rebut les dues són 679 a Sitges i 703 a Sant Pere de Ribes. Totes dues poblacions van ser de les primeres a rebre les primeres dosis, el passat 5 de gener, quan els responsables de Salut van començar la campanya a les residències. La segona dosi se subministra just tres setmanes després de la primera.

Notícies relacionades:
Les persones vacunades ja superen la xifra de dos milers a Sitges i Sant Pere de Ribes (3 de març de 2021)
Les persones vacunades a Sitges i Ribes són ja prop d’un miler (12 de gener de 2021)
Sant Camil amplia encara més el nombre d’ingressats per coronavirus (11 de gener de 2021)
Las Magnolias i l’Ave Maria també reben la vacuna (8 de gener de 2021)
La vacuna ja ha arribat a Sitges i Ribes (5 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure