LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sitges i Ribes baixen el percentatge de positius

Les dades de contagis per coronavirus facilitades avui del Departament de Salut constaten una millora en els percentatges tant de Sitges com de Ribes, respecte els d’ahir. A Sitges hi ha 57 casos positius (sobre un total de 184 proves), mentre que en el segment Ribes – Olivella són 113 positius sobre 274 proves. En l’àrea de les Roquetes – Canyelles, els registres encara resulten més positius, ja que són 41 contagis entre 152 proves. (Les dades que proporciona la Generalitat són en base a les Àres Bàsiques de Salut; és a dir, en la de Sitges no hi ha inclós Garraf i les Botigues. La de Ribes té agrupat Olivella, mentre que la de les Roquetes té agrupat Canyelles).

Els casos positius registrats a Sitges suposen el 30,97 per cent entre les proves realitzades, mentre que a Ribes – Olivella són el 41,24 per cent (més de dos punts per sota que ahir). En el conjunt de Catalunya, representen el 36,93 per cent.

A tot el país, hi ha 4,39 infectats per 1.000 persones, mentre que a Sitges és menys de la meitat (1,96). Amb tot, les xifres no acaben de representar una fotografia exacta de la realitat, ja que corresponen només a les proves PCR realitzades i certificades per la Generalitat. A Sitges, per exemple, no hi són les de les residències, mentre que a Ribes sí que consten les del Redós, on hi ha hagut un elevat nobre de positius.