LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sitges ja està per sota de la meitat de contagis de la mitjana catalana

Les darreres dades de contagis a Sitges situa la població per sota de la meitat de la mitjana catalana. A Catalunya hi ha 4,33 casos per cada 1.000 habitants, mentre que Sitges són 2 per cada 1.000. Al segment Ribes i Olivella són 7,08, i a les Roquetes i Canyelles, 2,46.

Les dades mostren una fotografia aproximada, però no real, de la fotografia del nivell de contagis a Sitges i Sant Pere de Ribes. Les dades estan elaborades a partir de les proves PCR fetes entre residents i no inclouen alres tipus de tests. En el cas de Siges no estan inclosos els resultats de les residències, però, en canvi, a Ribes, sí. Això explica parcialment l’elevat bombre de positius en el segment de Ribes i Olivella, ja que inclou els resultats de la residència El Redós, amb un elevat nombre de positius. Les dades de positius que aporta la Generalitat, però, no tenen una fiabilitat al cent per cent, ja qeu estan en constant revisió, fins al punt que, alguns dies, baixa el nombre de contagis en relació a la xifra aportada el dia anterior, com, per exemple succeeix avui.

Al marge, però, d’aquesta dada important, les xifres sí que exposen que el nivell de contagis a Sitges és baix en comparació amb el conjunt de Catalunya.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA