LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Sitges se situa en la franja baixa de contagis

Sitges se situa en la franja baixa del percentatge de positius per coronavirus. Un 32,7 per cent dels tests realitzats han donat positiu, mentre que en el conjunt de Catalunya són el 41,5 per cent. Per contra, el nucli de Ribes i Olivella estan en la franja més alta, amb un 45,3 per cent.

Sites no ha registrat cap nou cas de contagi en les últimes 48 hores, segons les dades d’avui del Departament de Salut. Les cinc proves realitzades en els darrers dos dies han donat negatiu. De fet, en els registres hi consta un positiu menys que ahir (53), a causa dels recomptes que efectua el Departament un cop comprova les identitats dels contagiats i els seus llocs de residència.

A Sitges hi ha 1,82 contagiats per cada 1.000 habitants, mentre que en el conjunt de Catalunya són 3,9. En canvi, a Ribes i Olivella puja a 6,39 per cada 1.000, en molt bona part perquè han inclós els resultats de la residència del Redós (a Sitges no estan inclosos els de les residències).

Les xifres estan comptades per les Àres Bàsiques de Salut. És a dir, en la de Sitges no hi ha inclós Garraf i les Botigues. La de Ribes té agrupat Olivella, mentre que la de les Roquetes té agrupat Canyelles.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure