LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Sitges suma cinc nous casos de coronavirus en dos dies

Sitges té actualment 58 casos positius per coronavirus, entre les 165 persones que s’han fet les proves PCR, segons les darreres dades del Departament de Salut de la Generalitat. Es tracta de cinc positius més que fa dos dies: tres dels nous casos es van incorporar ahir al registre després de la revisió de dades habitual que fa Salut, mentre que dues més s’hi han sumat avui amb els nous tests.

Tot i el creixement en cinc casos, Sitges continua mantenint-se en la banda baixa dels contagis per cada 1.000 habitants: n’hi ha 2 per cada 1.000, mentre que en el conjunt de Catalunya són 4,06. En els nuclis de Ribes d’Olivella, són 6,77 per cada 1.000 i a les Roquetes i Canyelles, 2,52, un dels més baixos de les comarques de Barcelona.

Les dades actualitzades d’avui evidencien una millora en els registres per part de Ribes – Olivella, després de l’important creixement de mitjans de la setmana passada. En aquests dos nuclis, el 41,96% de les proves han donat positiu, quatre punts menys qe fa només dos dies. Es tracta de percentatges similars a la mitjana nacional.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure