LOADING

Type to search

Cultura

Sitges torna a ser la capital de l’art compromès

L’exposoció del Festival Sitges ReciclArt recopila obres realitzades a partir del reciclatge

S’ha inaugurat la quarta edició del Sitges ReciclArt el passat dijous. La exposició romandrà al Centre Cultural Miramar i es podrà visitar fins el dia 30 d’aquest mes.

Les peces artístiques que recull aquesta mostra han estat creades per diferents mètodes, per tal de sensibilitzar a la població de les conseqüències dels nostres hàbits quotidians, que repercuteixen a la salut de les nostres costes i el medi ambient.

L’exposició col·lectiva amb el Centre Cultural Miramar com a seu del festival, acull una sèrie de tallers participatius d’art i reciclatge entre d’altres activitats gratuïtes.

Aquests tallers estan dirigits a sensibilitzar a la ciutadania sobre els residus plàstics als oceans i la salut del planeta.

Una de les novetats d’aquesta edició és la Ruta per Sitges del reciclArt. El seu principal objectiu és incorporar a galeries d’art, establiments del sector turístic local i altres entitats com les Magnolies, l’Ave Maria i l’hospital Sant Joan Baptista, donant visibilitat al seu compromís de sensibilitat amb la reducció de residus plàstics.