LOADING

Type to search

Cultura

Torna el cinema a Sitges i Ribes


A partir d’aquest divendres 27 de novembre tornaran les sessions de cinema a Sitges, després del tancament obligat del passat octubre, i que es va alargar fins aquest dilluns, quan el Govern va aixecar una mica les restriccions, dins el pla de desescalada en quatre fases que s’ha proposat.

A partir del divendres tornaran les sessions a la Societat Recreativa El Retiro, a partir de les 17h amb la projecció de la pel·lícula Sentimental, dirigida per Cesc Gay, que ha fet una adaptació cinematogràfica de Los vecinos de arriba, la obra teatral debut del director. Aquests propers dies també es projectarà La voz humana, en versió original, dirigida per Pedro Almodóvar.

Pel què fa al Cinema Prado, començarà les seves projeccions el dimarts 1 de desembre a les 17h, amb la pel·lícula Eso que tú me das, el documental dirigit per Jordi Évole i Ramon Lara, amb la darrera conversa del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, abans de morir, després de lluitar durant cinc anys contra el càncer. El mateix dimarts es projectarà òpera amb Manon Lescaut amb Jonas Kaufmann de la Royal Opera House. El dijous 3 de novembre Cineclub Sitges ha preparat una sessió especial pel Dia Internacional de la Lluita contra la SIDA. Es projectarà 1985 amb versió original, amb la col·laboració de Sitges Gay Link.

El Cinema Ribes, per la seva banda, tornarà el 2 de desembre a les 19h, amb la projecció de l’òpera Manon Lescaut. El cinema tornarà a partir del dia 4 de desembre amb les projeccions de Explota Explota i Trolls 2: Gira Mundial.

Les sales obriran amb totes les mesures de seguretat i higièniques com dispensadors de gel hidroalcohòlic, mampares de separació i el sistema de selecció de butaques numerades que realitza un bloqueig automàtic dels seients al voltant per garantir les distàncies de seguretat marcades.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure