Sitges, 20 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:59 h

Torna "Hi havia una vegada... Sitges"

Francesc Rovira i Roland Sierra converteixen la col·lecció de cromos en un llibre que serà presentat el proper 1 de desembre al Miramar.

26/11/2012 11:020 comentaris

L'àlbum de cromos Hi havia una vegada... Sitges, que tant d'èxit va tenir entre petits i grans per Sant Jordi de 2011, s'ha editat novament, ara però en format llibre. Els seus autors, l'escriptor Roland Sierra i l'il·lustrador Francesc Rovira, han estat treballant-hi els darrers mesos, responent així a la demanda de molts sitgetans i sitgetanes que no van tenir l'oportunitat de fer la col·lecció de cromos o bé no la van poder completar.

El volum consta de setanta pàgines i recull els episodis més significatius de l'àlbum, malgrat que des del primer moment va ser pensat com una obra diferent i no com un simple resum d'aquell. Tots els textos han estat revisats i, en molts casos, canviats o ampliats. El nombre d'il·lustracions ha passat de 121 a 75, però continuen conservant la mateixa qualitat i, a més, una quinzena s'han engrandit respecte la mida original dels cromos. 

Hi havia una vegada... Sitges serà presentat el proper dissabte 1 de desembre, a les 18.30 a la sala d'actes de l'Edifici Miramar.

 

0comentaris